Haberler
YALIN DÜŞÜNÜR GAMZE ÜRKMEZ, KONYA ŞEKER’DE
Anadolu Birlik Holding Bünyesinde Kurum içi faaliyetlerini sürdüren İnsan Kaynakları ABH Akademi, Yalın Düşünür Gamze Ürkmez’i Konya’da misafir etti
Anadolu Birlik Holding Bünyesinde Kurum içi faaliyetlerini sürdüren İnsan Kaynakları ABH Akademi, Yalın Düşünür Gamze Ürkmez’i Konya’da misafir etti. Kurumsal eğitimler, eğitim danışmanlığı, liderlik gelişimi ve Kariyer Geliştirme Koçluğu alanlarında uzman olan Gamze Ürkmez, Yalın Farkındalık eğitimleri verdi.

Program kapsamında Konya Şeker Bilgi teknolojileri ekibine, Çumra Atıştırmalık ürünler fabrikası yalın ekibine ve Seydibey Dondurulmuş Ürünler fabrikası yalın ekibine, yalınla ilgili farkındalık eğitimleri verildi. 

Eğitim kapsamında Yalın Düşünür Gamze Ürkmez tarafından personele oyun atölyesi ile deneyimsel kazanımlar sağlandı. Eğlenceli öğretici verimli bir yol haritası planlandı. Değişim dönüşüm yolculuğunda aktif katılımla çalışanların gelişimi desteklendi.

ABH Akademi'den yapılan yazılı açıklamada; Yalın Düşünce’nin temel amacı'nın değerin ilk çıkışından, değer yaratma süreci boyunca kesintisiz olarak hızla nihai müşteriye ulaştırılması olduğu hatırlatıldı.
"Yalın Düşünce ve Yalın Yönetim Sistemi, ürün veya hizmet yaratma süreçlerini israfdan arındırıp sadeleştirerek sunulan değeri mükemmelleştirmek amacını taşıyan kavram, sistem ve tekniklerin bütünüdür. Yalın düşünce, kurumun hiyerarşik dikey organizasyon yapısını yatay hale getirerek kurumdaki en alt düzeydeki çalışanlara söz hakkı verdiği ve onların önerileriyle tüm süreçleri sürekli geliştirdiği için demokratik, eşitlikçi ve katılımcı bir ortam yaratır. Böylesi bir çalışma ortamı kurumdaki tüm çalışanların kuruma aidiyet duygularının gelişmesini sağlar, çalışanlar her sabah işe heves ve heyecanla giderler"
İnsan Kaynakları Eğitim Gelişim Birimi, ABH Akademi bünyesinde bu tür etkinlik ve faaliyetlerle gelişimi destekleyerek dönüşüm sürecinin destekleyicisi olmaya devam edeceğini bildirdi.