Haberler
Torku en yeni ikramlıklarıyla bayrama tat katacak
Türkiye’nin şeker ihtiyacının yaklaşık yüzde 25’ini karşılayan Konya Şeker’in Torku markalı 63 çeşit ikramlık ürünü bayramda ağızları tatlandıracak


Gıda sektöründe güçlü adımlar atarak ürün çeşitliliğini her geçen gün artıran Konya Şeker, bu   Ramazan Bayramı’nda kutulu ve dökme olmak üzere toplam 30 çeşit çikolatası, 4 çeşit Mevlana şekeri, 14 çeşit lokumu, 15 çeşit şert şekeri ve bonbonu tüketicinin beğenisine sundu. Üretimini dünyanın en modern tesislerinde gerçekleştiren Konya Şeker’in Torku markalı ikramlık çikolataları GDO’suz ve yüzde yüz doğal pancar şekerinden üretiliyor.

2007 yılında girdiği çikolata pazarında lokumdan şeker çeşitlerine uzanan ürün çeşitliliğini her geçen yıl artıran ve tüketicinin damak tadına uygun ürünler geliştiren Konya Şeker bu bayram 63 çeşit ürünü ile ağızları tatlandıracak. Sunumda farklılaşan ve pazarda olmayan tatlar geliştirerek tüketici beklentisinin ötesine geçen Konya Şeker, tesislerinde gerçekletirdiği yeni teknoloji yatırımı ile dolgulu çikolatalarına antep fıstığı, fındık, badem, yer fıstığı gibi kuruyemişler ekleyerek pazara yeni çeşitler sundu.

Konya Şeker’in antep fıstık kremalı, antep fıstıklı bitter, fındık kremalı ve fındıklı sütlü Nice Gold çeşitleri  şık, sade ambalajı ve dikey kutusuyla hem misafirlere ikramı hem de hediye olarak sunulması için en uygun ikramlıklar arasında yer alıyor. Konya Şeker’in Torku Minelli Karamelli ürünü de hem dikey hem yatay hediyelik kutusu ile tüketiciyle buluşuyor.

Pazarda olmayan inovatif ürünler listesini her yıl genişleten Konya Şeker bu bayramda Torku Moon çeşidinin gold serisinde yer alan ve Türkiye’de ilk kez Konya Şeker tarafından üretilen fındık krokanlı karamel dolgulu, badem parçacıklı karamel dolgulu ve yer fıstığı parçacıklı karamel dolgulu ürünleri ile bayrama damgasını vuracak.

Bonbon şekerleri arasına da bu yıl yeni çeşitler ekleyen Konya Şeker, karamelli sütlü bonbon çeşitlerinin yanı sıra geleneksel ve tropik meyve aromalı Torku Festa çeşidi ile yaz aylarına denk gelen bu bayramda tercih edilebilecek ikramlıklar sunuyor.

Geleneksel lezzet Mevlana Şekeri Torku güvencesinde
Konya’nın geleneksel lezzeti Mevlana Şekeri’ni de ürün çeşitleri arasında yer veren Konya Şeker, Mevlana Şekeri’ni  yüzde yüz pancar şekerinden glikoz şurubu kullanmadan üretiyor.
Sade çeşidinin yanı sıra portakal, kakao, çilek aromalı çeşitlerini de pazara sunan Konya Şeker’in geliştirdiği yer fıstıklı Mevlana Şekeri Türkiye’de ilk kez Konya Şeker tarafından üretildi.
Sektöre girmesinden bu yana hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda pazar payını hızla arttıran Torku, katkısız ve doğal pancar şekerinden üretilmesinin yanı sıra üreticiden direkt olarak tüketiciye ulaşıyor. Her bayramda kalite ve lezzeti ile öne çıkan ürün çeşitlerinin arasına yeni bayramlık ürünler ekleyen Torku, ikramlık ve hediyelik ürünleri ile bayramların kendine has tadına tat katarken, lokum, mevlana şekeri gibi geleneksel ürünlerle de eski bayramlara olan özlemi gideriyor.