Haberler
Konya Şeker'den Çiftçiye 16 Trilyon.
Konya Şeker bu kez de 16 Trilyon dağıtıyor. Kısa bir süre önce üreticilere mazot dağıtan Konya Şeker bugünde 16 trilyon lira dağıtarak çiftçinin en büyük destekçisi olduğunu bir kez daha gösterdi.
Gücünü çiftçiye destek olarak yansıtan Konya Şeker avans dağıtmayı sürdürüyor.  

YATIRIMDA DA DESTEKTE DE LİDER KONYA ŞEKER
Konya Şeker Bu Kez De 16 Trilyon Dağıtıyor…

Dev yatırımlara imza atan Konya Şeker çiftçisine de destek olmaya devam ediyor. Bu yıl 4 önemli fabrikayı ilimize kazandırarak 100 milyon doları aşan miktarda yatırım yapacak olan Konya Şeker aynı dönemde çiftçisini de unutmadı. Kısa bir süre önce üreticilere mazot dağıtan Konya Şeker bugünde 16 trilyon lira dağıtarak çiftçinin en büyük destekçisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Konya Şeker’in bu yıl üreticilere dağıttığı nakdi ve ayni avans miktarı şimdiden 77 Trilyon liraya ulaşmış oldu.

Hep Çiftçinin Yanında Olacağız…
Bugünden itibaren dağıtılacak olan 16 Trilyon liralık sulama avansı ile ilgili konuşan PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk Konya Şeker’in dünya ölçekli yatırımlarına devam ettiğini ve bu yıl 4 önemli projeyi hayata geçireceklerini belirtirken çiftçinin de unutulmadığını söyledi. Konuk “ Üreticilerimiz için yaptığımız çalışmaları her geçen gün artırarak sürdüreceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarında çiftçilerimize destek olmaya devam edeceğiz “ dedi.

Konya Şeker dirayetini ve gücünü çiftçiye destek olarak yansıtmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce mazot dağıtarak çiftçinin rahat bir nefes almasını sağlayan Konya Şeker bunun üzerinden bir ay dahi geçmeden mazot dağıtma kararı aldı. PANKOBİRLİK GENEL Başkanı Recep Konuk Konya Şeker interlantı içerisinde ekim yapan toplam 35 bin pancar üreticisine yaklaşık 16 Trilyon lira tutarında para dağıtılacağını açıkladı. Yapılacak bu ödeme ile çiftçiye bu yıl dağıtılan para miktarı da yaklaşık 77 Trilyon liraya ulaşmış olacak.

Konya Şeker Sanayi Ticaret A.Ş çiftçinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Son dönemde yaptığı başarılı çalışmalar ve önemli yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren Konya Şeker çiftçinin en önemli destekçisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu yıl da Bio-Benzin, Damlama Sulama Sistemleri enteğre tesisi, Hayvan Kreşi ve Çikolata Fabrikası olmak üzere 4 önemli yatırıma imza atacak olan Konya Şeker aynı dönemde çiftçisini de unutmadı.

Kısa bir süre önce mazot dağıtarak çiftçinin yanı sıra piyasaların da imdadına yetişen Konya Şeker bu ödemenin üzerinden daha bir ay dahi geçmeden avans dağıtma kararı aldı. 35 bin pancar üreticisine yaklaşık 16 Trilyon lira dağıtılacak.

Dağıtılacak sulama avansı ile ilgili bir açıklama yapan PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Şeker Sanayi Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk Konya Şeker’in emin adımlarla büyümesine ve gelişmesine devam ettiğini belirterek hem yeni yatırımların hem de çiftçilere olan desteğin devam etmesi için önemli bir gayretin içinde olduklarını söyledi. Konuk “ Konya Şeker göreve geldiğimiz 1999 yılından bu yana önemli başarılara imza atmış, kendi rehabilitasyon çalışmalarını tamamlamış, Dünya ölçekli yatırımlara imza atmış, aynı dönemde de çiftçisine ciddi anlamda destek olmuştur. Yine 4 önemli yatırıma imza atacağımız bu yıl da da tüm imkanlarımızı zorlayarak çiftçisinin yanında olma, onları destekleme gayreti içinde olacağız. Bu çerçevede yarın çiftçilerimize yaklaşık 16 trilyon lira tutarında avans dağıtacağız. Konya şeker dün olduğu gibi bugün ve yarında çiftçinin yanında olmaya devam edecektir. “ dedi.

Konya Şeker interlantı içerisinde ekim yapan 35 bin pancar üreticisine dağıtılacak yaklaşık 16 trilyon lira tutarında ki sulama avansı merkez ve 8 pancar bölge müdürlüğünde dağıtılırken bu yıl çiftçiye yapılan ayni ve nakdi avans miktarı şimdiden 77 trilyon liraya ulaşmış olacak.

www.recepkonuk.com.tr