Haberler
Konya Şeker ödüle doymuyor.
Kısa bir süre önce Tüketiciye Saygı ve Tüketiciler Birliği “ Tüketici Oskarı “ ödülü alan Konya Şeker bu kez de Türkiye’nin önemli ekonomi yayın organlarından Eko Vitrin Dergisi ve Türkiye Ziraatçılar Derneği tarafından ödüle layık görüldü.
PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Şeker A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk Eko vitrin dergisi yılın starı özel onur ödülü, Ziraatçılar derneği tarafından da yatırım dalında yılın adamı ödülünü almaya hak kazandı.

İstanbul’da düzenlenen törende Eko vitrin Dergisi yılın starları ödül töreni düzenlenirken Recep Konuk adına ödülü Konya Şeker A.Ş Ar-Ge Müdürlerinden Veysel Yarar, Ankara’da düzenlenen Ziraatçılar Derneği geleneksel ödül törenin de ise yatırım dalında yılın adamı ödülünü PANKOBİRLİK Genel Müdür yardımcısı Fahrettin Tan yine Genel Başkan Konuk adına aldı. Yarar ve Tan ödülü PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’u temsilen tüm üreticiler adına aldıklarını belirttiler.

Konya Şeker ödül almaya devam ediyor. Son dönemde önemli ve dünya ölçekli dev yatırımlara imza atan ve kısa bir süre önce Tüketiciye saygı ve Tüketiciler birliği “ Tüketici oskarı “ ödülü alan Konya Şeker bu kez de Türkiye’nin önemli Ekonomi yayın organlarından Eko vitrin Dergisi ve Türkiye Ziraatçılar Derneği tarafından ödüle layık görüldü.

Her yıl geleneksel olarak yılın starlarını seçen Eko vitrin dergisi bu yıl da PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Şeker A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’u başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık gördü. İstanbul’da düzenlenen ve Azerbaycan Başkanı İlham Aliyev ile Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül’ün de katıldığı de katıldığı Eko vitrin yılın starları ödül töreninde PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Şeker A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’da özel onur ödülü almaya hak kazandı. Konuk adına ödülü Konya Şeker Ar-Ge Müdürlerinden Veysel Yarar Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in elinden aldı.

Konya Şeker ikinci ödülünü ise Türkiye Ziraatçılar Derneğinden aldı. Ankara’da düzenlenen Türkiye Ziraatçılar Derneği’nin 57.Kuruluş yıldönümü ve Geleneksel ödül töreninde ise Konuk son dönemde Konya şeker tarafından yapılan yatırımlardan dolayı yılın adamı seçildi. Tarım Bakanı Mehdi Eker, ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu, Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar, Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Şeker A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk adına ödülü PANKOBİRLİK Genel Müdür Yardımcısı Fahrettin Tan aldı. Ödülü Tarım Bakanı Mehdi Eker’in elinden alan Fahrettin Tan ve Veysel Yarar’da ödülleri Genel Başkan Recep Konuk’u temsilen tüm üreticiler adına aldıklarını belirtirlerken Konya Şeker’in başarılarının devam edeceğini söylediler.

Son dönemde başarılı çalışmalara imza atan ve önemli yatırımlar yapan Konya Şeker’in başarıları böylece bir kez daha tescillenmiş oldu.

www.recepkonuk.com.tr