Haberler
Konya Şeker bu ekim sezonunda 9. kez avans 4. kez mazot dağıtarak şeker tarihinin destek rekorunu kırdı.
Üreticisine destek üstüne destek veren Konya Şeker çiftçinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
İyi Ki Varsın Konya Şeker Ya Şeker Olmasaydı…
Üreticisine destek üstüne destek veren Konya Şeker çiftçinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Çiftçiye kömüründen şekerine peynirinden yağına tohumundan ilacına gübresinden yemine kadar her türlü ihtiyacını dağıtan Konya Şeker bugün ( Salı ) 10 trilyon tutarında mazot dağıtarak çiftçinin en büyük destekçisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Konya Şeker tarafından yapılacak 10 trilyon lira tutarında mazot dağıtımı ile bu yıl için çiftçiye verdiği destek yaklaşık 140 trilyon liraya ulaşmış olacak. 150 Milyon dolarlık Çumra Şekerin ardından bu yıl da 100 milyon dolarlık 4 fabrika yapan Konya Şeker’in bu dönemde dahi çiftçiye şeker tarihinin rekor desteğini sağlaması çiftçiyi sevince boğarken insanların aklına şu soru geliyor. Sihirli değnek mi var elinizde ?

Hep Destek Tam Destek…
Konya Şeker’in bu duruma gelmesinde en büyük paya sahip olan PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk bugün dağıtılacak olan yaklaşık 10 Trilyon lira tutarında ki toplam 4 milyon 500 bin litre mazot avansı ile ilgili olarak Konya Şeker’in dünya ölçekli bir şirket haline geldiğini belirterek hem yatırıma hem de çiftçiye destek olmaya devam ettiğini söyledi. Bu yıla 4 önemli projeyi hayata geçirmek hedefi ile başladıklarını ve bunun üçünü tamamladıklarını belirten Konuk “ Bio-Benzin yatırımımız ise olanca hızıyla devam ediyor. Gecemizi gündüzümüzü katarak üretmeye ve destek olmaya gayret ediyoruz “ dedi.

Konya Şeker dirayetini ve gücünü çiftçiye destek olarak yansıtmaya devam ediyor. Çiftçiye kömüründen şekerine peynirinden yağına tohumundan ilacına kadar her türlü ihtiyacını dağıtan Konya Şeker bugün ( Salı ) 10 trilyon tutarında mazot dağıtacak. Konya Şeker tarafından yapılacak 10 trilyon lira tutarında mazot dağıtımı ile bu yıl için çiftçiye verilen destek yaklaşık 140 trilyon liraya ulaşmış olacak.

Son yıllarda Türkiye’nin sayılı şirketlerinden birisi haline gelen Konya Şeker çiftçiye destekte şeker tarihinin rekorunu kırdı. Konya Şeker yarın yılın 9. avansı olarak Çiftçiye 10 trilyon lira tutarında mazot dağıtacak.

Çiftçiye kömüründen şekerine, peynirinden sütüne, tohumundan yağına kadar bir çok alanda destek olan Konya Şeker bunların dışında 9. kez avans dağıtarak çiftçinin en büyük destekçisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Konya Şeker interlantı içerisinde ekim yapan 35 bin çiftçiye yarın 10 trilyon lira tutarında yaklaşık 4 milyon 500 bin litre mazot dağıtılacak.

Yarın yapılacak 10 trilyon lira tutarında ki mazot avansı ile ilgili konuşan PANKOBİRLİK Genel Başkanı Konya Şeker’in her geçen gün gelişerek büyüdüğünü ve bugün dünya ölçekli bir şirket haline geldiğini belirterek “ Dünyanın en modern ve Türkiye’nin en büyük Şeker fabrikası olan Çumra Şeker’in ardından bu yıl da yaklaşık 100 milyon dolar tutarında 4 önemli projeye imza attık. Aynı dönemde çiftçimize 9. kez avans dağıtarak onların rahat bir ekim yılı yaşamasına destek olduk. Gecemizi gündüzümüze katarak üretmeye, büyümeye ve çiftçimize destek olmaya gayret ediyoruz “ dedi.

150 Milyon dolarlık Çumra Şeker fabrikasının ardından bu yıl da 100 milyon dolarlık 4 fabrika yapan Konya Şeker’in bu dönemde dahi çiftçiye şeker tarihinin rekor desteğini sağlaması çiftçiyi sevince boğarken insanların aklına şu soru geliyor. Bu kadar parayı nereden buluyorsunuz .? Sihirli değnek mi var elinizde ?

Konya Şeker tarafından bugün ( Salı ) dağıtılacak 10 trilyon liralık mazot avansının ardından Konya Şeker tarafından bu yıl çiftçiye yapılan destek 140 trilyon liraya ulaşmış oldu.

www.recepkonuk.com.tr