Haberler
ANADOLU BİRLİK HOLDİNG’DE YALIN YÖNETİM EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR
Yalın yönetim kapsamında Anadolu Birlik Holding bünyesindeki iştiraklerde verilen eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Yalın yönetim kapsamında Anadolu Birlik Holding bünyesindeki iştiraklerde verilen eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Anadolu Birlik Holding bünyesinde bulunan ABH AKADEMİ yıllık eğitim faaliyetleri kapsamında Çumra yerleşkesindeki Konya Şeker A.Ş ARGE Merkezi çalışanlarına yönelik, Yalın Yönetim Bilgilendirme eğitimini kurum içi eğitmeni ile tamamladı.


Seydibey Donuk Ürünler Fabrikası ile Panagro Et ve Süt Entegre tesisinde çalışanların daha önce aldığı Yeşil Kuşak Sertifikasına ARGE MERKEZİ çalışanları da sahip oldu.

Toplam 8 hafta süren eğitimde yalın yönetim teknikleri, problem çözme teknikleri ve değer odaklı yaklaşım felsefesi ile ilgili konular interaktif şekilde işlenmiş oldu.

Uygulamalı saha örnekleri ve risk analizi matrisi kullanılarak vaka örnekleri ile eğitim süreci desteklendi.

Sekiz haftanın sonunda katılımcılara sınav yapılarak başarılı olan 24 çalışan sertifika almaya hak kazanmış oldu.


ABH Akademi’den yapılan açıklamada, “ARGE birimimiz bu eğitimler sonucunda sektörde fark yaratacak yenilikçi ve katma değeri yüksek ürünler geliştirmek üzere çalışmalarına başarı ile devam edecektir. ABH Akademi olarak, ilerleyen süreçte holdingimiz bünyesinde bulunan diğer kuruluşlarımızda da aynı şekilde Yalın Yönetim Eğitim faaliyetlerine devam edecektir. Hedefimiz tüm çalışan arkadaşlarımız ile birlikte tüm paydaşlarımıza ve topluma değer yaracak bir kurum kültürü oluşturmaktır” denildi.