Haberler
ABH AKADEMİ, TSE HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve Anadolu Birlik Holding arasında geçtiğimiz ay imzalanan protokol sonrası ilk hizmet içi eğitim yapıldı.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve Anadolu Birlik Holding arasında imzalanan protokol sonrası ilk hizmet içi eğitim Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.
3 grupta verilecek olan eğitimlerin ilk etabına Beta Ziraat A.Ş., Altınekin Yağ Fabrikası, Atıştırmalık Fabrikası ve PANAGRO Et ve Süt Ürünleri Entegre tesisinden süreç temsilcileri ve ilgili personeller katıldı. Eğitim Anadolu Birlik Holding Akademi biriminin koordinasyonunda 2 gün sürdü.

İlk gün katılımcılara TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi, 2. Gün ise TS EN ISO 19011 iç tetkik eğitimi, TSE Eğitim Uzmanı Baş Tetkik Görevlisi Zeynep Çakıl Öztürk tarafından verildi.

ABH Akademi Yöneticisi Hatice Nur Koç ise, süreç temsilcilerinin ve üretimde aktif rol oynayan personellerin, kalite standartları çerçevesinde görevlerini sürdürmelerini sağlamak adına gerçekleştirilen eğitimlere devam edeceklerini ifade etti.

Koç, personelin, TS EN ISO 9001 ve TS EN ISO 19011 standardı çerçevesinde yeteneklerinin geliştirilmesinin amaçlandığı eğitimlerde, temel bilgilerin aktarımı, tartışma ortamı oluşturularak tecrübe aktarımı, pratik çalışmalarla konunun pekiştirilmesinin sağlandığını bildirdi.

Anadolu Birlik Holding Akademi TSE Hizmet içi eğitimlerine 2. ve 3. Grup katılımcılarla devam edecek.